Welkom in RebelNation
Communication on the edge
Altijd een spannende visie op uw merk
We laten gebaande paden graag links liggen
RebelNation slaat met lef nieuwe wegen in
Full
Corporate
Identity
Package
Online
&
On paper
We
Logos

‘The World according to RebelNation’PLAY MOVIE

VISIE

Elk bedrijf is uniek

Een succesvolle organisatie komt voort uit een sterke innerlijke drive. Iedere keer anders, allemaal aparte verhalen. Toch hebben al onze klanten een paar zaken gemeen. Zij weten wie ze zijn en waar ze voor staan. Zelfbewust maar niet arrogant. Hun eigen identiteit is minstens net zo belangrijk als hun targets. En daarom blijven ze stuk voor stuk zoeken naar de ideale balans tussen merk & marketing samen met RebelNation.

Waar merk en belevenis elkaar raken, daar huist RebelNation. Met hart voor het merk en een scherp oog voor sociale interactie, zoekt RebelNation telkens weer de grens op met communicatie die je raakt.

RebelNation | Communication on the edge

Verleg ook uw communicatieve grenzen

Is het niet tijd voor een brutale brainstorm?

CONTACTFORMULIER GRATIS BRAINSTORM

MERK & ACTIVATIE

Herkenning & verrassing

Bij RebelNation geloven wij dat twee ogenschijnlijke tegenpolen samen grotendeels bepalen hoe je als bedrijf of organisatie voor de dag komt. Als yin & yang, als Batman & The Joker.

Herkenning en verrassing. Merk en marketing. Wij zijn ervan overtuigd dat juist deze twee elementen samen een essentiële rol spelen. Voor het neerzetten van een sterk merk is herkenning zeer belangrijk. Expliciet communiceren vanuit je kern geeft een vertrouwd gevoel. Dat gevoel creëert trouwe werknemers en maakt van klanten fans. De verrassing maakt het mogelijk om te activeren. Daadwerkelijk zaken in beweging te krijgen. Verras je klanten, schud ze maar eens flink wakker, maar schrik ze niet af.

Door trouw te zijn aan wie je bent maar toch regelmatig anders uit de hoek te komen, blijf je als merk springlevend! Merk en marketing in evenwicht. Herkenning en verrassing als succesvol duo. RebelNation ontwikkelt vanuit dit gedachtengoed pakkende concepten voor merken groot en klein.

ONTWERP

Een beeld zegt meer dan duizend woorden.  (more…)

CAMPAGNES

De waarheid zo mooi mogelijk verteld.  (more…)

FILMS

‘Visual story telling’ zit ons echt in het bloed.  (more…)

ONLINE

Persoonlijk blijven in het ‘connected’-tijdperk.  (more…)

GAMIFICATION

Het hele leven is een game. Speel het op z’n best. (more…)

PROJECTS

REBELLEN

Babette Fontein

Account Director

A brand strategist with vision and, when necessary, a pitbull-account director who knows the ropes. With her heart for the essence, a sense for design, and an unrelentingly sharp eye for detail, Babette is an effective sounding board for creation.

Patrick Hamers

Creative Director - Founder

After more than 30 years of experience in the field and leading creative teams at various creative agencies, it was time to establish RebelNation. Armed with a wealth of experience, infectious enthusiasm, and imagination, this decisive, rebellious creative advocates for both small and large brands.   

Alle mooie projecten hadden we de afgelopen jaren nooit tot stand kunnen brengen zonder een team van specialisten om ons heen.
Deze vrije rebellen maken zich dagelijks net zo sterk voor onze klanten.

AMBASSADEURS

Voor het mooiste merk van Nederland mogen werken vanaf de introductie van de huisstijl tot heden (Rabobank). Dan heb je iets dat anderen niet hebben. Dan moet je weten hoe je van een lastig verhaal een beeldverhaal kan maken. Van een brochurelijn tot een passenlijn. Ik kan hem je aanraden!

Gert van der Ros, Producer bij The Picture Projects

Patrick zijn designkwaliteiten zijn zeldzaam. Als geen ander weet hij met z’n ontwerpen, door hemzelf of onder zijn supervisie gemaakt, doelgroepen te raken.

Danny Romeijn, Partner PPT Solutions

RebelNation toont de wereld de visie van RADAR software. Ons verhaal verteld in krachtige beeldtaal.

Brigitte Buntinx, Mede-eigenaar RADAR software

PHYGITAL

Je zou maar een merk zijn, in deze tijd van onbegrensde mogelijkheden

Techniek is overal om ons heen. Een centraal onderdeel in ons dagelijks leven. Zittend in een adembenemende achtbaan en dan ook nog eens VR-bril op voor nog meer spanning?

Voor RebelNation zal techniek nooit het uitgangspunt zijn. Maar we zetten het wel graag in om de brug te blijven slaan tussen het merk en de doelgroep en hen te blijven verrassen. Phygital denken vraagt om grenzen verleggen. Het is de herinnering die telt, bij alles wat we doen!

AERIAL CINEMATICS

Wij doen niet graag uit de hoogte. Maar met RebelNation’s omvangrijke arsenaal aan professionele camera-drones brengen we luchtfotografie en -film naar nieuwe levels, terwijl we jouw verhaal vanuit een bijzonder perspectief vertellen.

SOCIAL ROBOTICS

Ontmoet REBEL, onze robothond, jouw nieuwe onmisbare partner in klantbetrokkenheid en merkbeleving. Niet alleen een blikvanger op de beursvloer, maar REBEL is ook de autonome, sociaal charmante metgezel bij diverse klantinteracties. Met een snufje magie zorgt hij voor authentieke interacties en een memorabele merkervaring, waar dan ook!

360º EXPERIENCE

Duik in de ultieme ‘virtual tour’ van jouw showroom, escape room, of magazijn. Met onze Insta360 Pro 8K camera transformeren we elke omgeving tot een adembenemende Google Street View-beleving, waardoor virtueel rondsnuffelen in jouw ruimte een waar spektakel wordt.

HOLOGRAFISCHE DISPLAYS

Transparante 3D-animaties, alsof ze uit een hologram stappen. Het is mogelijk! Met onze eigenhandig ontwikkelde mobiele HoloVision-units, garandeer je een echte ‘wow’-factor op iedere expo. Elke unit wordt zorgvuldig voorzien van jouw op maat gemaakte 3D-animatie.

CONTACT

Klaar voor een brutale brainstorm?
Of wellicht een andere vraag?
Laat het ons gerust even weten.

Als we niet binnen 48 uur reageren,
betalen wij de eerste lunch. Deal?

RebelNation
MOVA-Laan 11
3956 BZ Leersum

info@rebelnation.nl

Voor alle projecten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing